/>
Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

TOUCH SERIES RF LED DIMMER 12-24VDC 3x10A

0 Puan - 0 Yorum
Stok Kodu
TOUCHDIM
Garanti Süresi
24 Ay
Fiyat
20,00 USD + KDV
 BU ÜRÜNÜN STOKLARI SINIRLIDIR. SİPARİŞ VERMEDEN ÖNCE LÜTFEN STOK SORUNUZ 
 
 
Şerit Ledleri dimleyebilirsiniz. 12 V Şerit Led veya Ledbarları bu uzaktan kumandalı rf dimmer cihazı ile dimleyebilirsiniz. Şerit led ve driver arasına monte edeceğiniz kontrol cihazı ile şerit ledlerinizi ve gizli aydınlatmalarınızı rahatlıkla dimleyebilirsiniz. Işık seviyesini alçaltıp yükseltebilirsiniz. Evinizde istediğiniz ışık ortamını ve senaryosunu yaratabilirsiniz. Ürünün uzaktan kumandalı olması sayesinde yerinizden kalkmadan ışığınızın seviyesini arttırabilir ve yükseltebilirsiniz. Gizli aydınlatmaları evinizin yatak odasında, salonunda, koridorunda ve çocuk odalarında kullanabilirsiniz. Çocuk odalarında dimli gizli aydınlatma kullandığınız takdirde ekstradan gece lambasına veya nöbetçi ışığa ihtiyaç duymazsınız. Ürün üzerinde bulunan tuşlarla farklı senaryolarda oluşturabilirsiniz. Televizyon izlerken ışıkları kısabilmenin konforu evinizde bambaşka bir ortam oluşturacaktır.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
TOUCH SERIES RF LED DIMMER 12-24VDC 3x10A TOUCH SERIES RF LED DIMMER 12-24VDC 3x10A LED Kontrol Cihazları Her alana, projeye ve bütçeye uygun İç mekan ve dış mekan aydınlatma ürünleri en uygun fiyat ve kampanya seçenekleriyle ledaydinlatma.com'da 773,16 TL 773,16 TL TOUCHDIM TOUCH SERIES RF LED DIMMER 12-24VDC 3x10A

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.