/>
Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

LUDEL 20Cm 6x1W LED WALLWASHER ARMATÜR IP65

0 Puan - 0 Yorum
Kategori
Marka
Stok Kodu
LDWAL6
Garanti Süresi
24 Ay
Fiyat
13,00 USD + KDV
Işık Rengi
2700K (Sarı) 3000K (Gün Işığı) 4000K (Natural Beyaz) 6500K (Beyaz) Amber Kırmızı Mavi Mor Pembe RGB Turkuaz Yeşil
LUDEL 20Cm 6x1W LED WALLWASHER ARMATÜR
 

Ürün Kodu:
LDWAL6
Güç:
6W
Işık Akısı:
500lm
Gerilim:
220V AC
Renksel Geriverim (CRI):
>80
Uzunluk:
200mm
Genişlik:
45mm
Yükseklik:
70mm
Işık Renkleri:
Gün Işığı - Beyaz - Amber - Kırmızı - Mavi - Yeşil - RGB
Kasa Rengi:
Alüminyum
Gövde:
Alüminyum
Koruma Sınıfı:
IP65
Üretim Yeri:
Türkiye
 
Ludel Wallwasher ailesi cephe aydınlatmalarınızda en büyüķ çözüm ortağınızdır. Sağlam alüminyum kasasının içinde sarı, kırmızı, mavi, yeşil, amber renklerinde ve RGB olarak siparisinizi verebilirsiniz. RGB renk değiştirme özellikli Led wallwasher ile cephenizi istediğiniz renk ile aydınlatabilirsiniz. Ludel cephe ve bina aydınlatma lambası uzun ömürlü ve tasarrufludur. Bahçenizde ağaçları, bitkileri, çiçekleri farklı boylardaki wallwasher lambalarla aydınlatabilirsiniz. Wall washerlari gerektiğinde projektor yerine de kullanabilirsiniz. Binalarınızın dışında wall washer lambaları kullandığınızda  bina güvenliğini de arttırmış olursunuz. Binaya girmek isteyebilecek kötü niyetli kişiler aydınlık ortamdan tedirgin olacaklardır. Karanlığın içinde binanızın kaybolmasını istemiyorsanız wallwasher Led lambaları tercih etmelisiniz. Ludel wallwasher led lambaların sürücüsü lambanın içine monte edilmiştir. 220V AC bağlayarak çalıştırabilirsiniz. RGB versiyonlarında ayrıca ürünle beraber uzaktan kumanda verilmektedir. Kendi isteğinize gore ışık rengini ayarlayabiliyorsunuz. Peyzaj ve bina dış cephe aydınlatma işi zahmetli ve zaman alan işlerdir. Bu nedenle kullanacağınız kaliteli led wallwasher projektörler uzun süre sizi memnun edecektir. 

Made in Turkey

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
LUDEL 20Cm 6x1W LED WALLWASHER ARMATÜR IP65 LUDEL 20Cm 6x1W LED WALLWASHER ARMATÜR IP65 Wallwasher Ludel Her alana, projeye ve bütçeye uygun İç mekan ve dış mekan aydınlatma ürünleri en uygun fiyat ve kampanya seçenekleriyle ledaydinlatma.com'da 502,56 TL 502,56 TL LDWAL6
LUDEL 20Cm 6x1W LED WALLWASHER ARMATÜR IP65

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.